Senaste inläggen

Av Marie - 11 mars 2008 15:10

TACK SNÄLLA!!!!

Tack snälla saltflingan för detta underbara paket! Har ännu inte smakat på varken te eller choklad men ska mysa med det ikväll. Garnet får också vara med, antingen sitter jag bara och känner på det eller så börjar jag på något. Troligen får det ligga på mognad ett tag så att jag får "rå om det" riktigt länge innan det blir vantar eller liknande av det. Mycket mjukt och skönt är det i alla fall. Teet luktar underbart och choklad bara älskar jag! Och så får jag en sort jag aldrig har smakat, väldigt spännande!


Foto på mitt underbara paket som kom i lådan, och till på köpet veckans lediga dag (ledig idag tack och lov eftersom jag förutom ordinarie jobb även jobbat helgen)


ANNONS
Av Marie - 2 mars 2008 13:19

Har även gjort de enklaste muddarna för mars. Letade fram lite restgarner och stickade på. Grunfärgen är ullgarn och ränderna är lite olika.


ANNONS
Av Marie - 2 mars 2008 13:17

Gjorde de enklare sockorna för mars, roligt och enkelt mönster. Använde ett garn ur mitt lager, någon blandning med akryl i men mjukt och skönt att sticka i


Av Marie - 2 mars 2008 13:15

Har gjort lite grann denna veckan som har hunnit bli klart.

Här kommer 2 set till Barbie


Av Marie - 27 februari 2008 18:33

Så var mitt lilla paket skickat till "min" mottagare. Hoppas att hon blir nöjd med både garn och te. Alltid lite svårt att skicka till andra, samtidigt är det ju kul att vara med och ge. Faktiskt nästan roligare att fundera ut vad man själv ska skicka, än att få själv! Men jag kan inte neka till att det är lite spännande att själv vänta på paket, lite grann som julafton, när man får paket och är lika nyfiken på innehållet som barnen är!

Av Marie - 24 februari 2008 14:18

Så var det söndag eftermiddag igen och snart ny arbetsvecka. Har inte jobbat mer än en dag i veckan som gick, vart sjuk och kroknade i måndags kväll med feber osv. Sov bort tisdag och onsdag och först i fredags vart jag uppe och lyckades hålla mig alert så jag kunde besiktiga om bilen. Så nu får jag köra ett år igen.


Innan jag kroknade och efter att jag har börjat vakna till liv igen men inte orkat så mycket, har jag i alla fall ägnat åt bl a stickning. Ganska skönt när man är sjuk och inte orkar så mycket, att kunna ta till stickningen då. Har blivit en del när jag under torsdag och fredag inte gjorde så mycket annat än stickade och vilade. Liksom förra helgen när man som vanligt satt i idrottshallar och tittade på innebandy.


Bilderna följer här:


Av Marie - 20 februari 2008 09:05

Veckorna går allt fortare tycker jag! Nu har 3 av mina barn sportlov och ett har nästa vecka (blir så när man bor intill en länsgräns och äldsta går i gymnasiet på andra sidan länsgränsen). Och själv blev jag sjuk lagom när man skulle kunna ta det lite lugnare i en vecka. Visst, jag skulle jobba hela veckan, men det blir mycket lugnare när man slipper väcka barn på morgonen innan man själv ska iväg, samt på jobbet är det ju inte så många ätande (är ju mattant på en skola). 


Jobbade i måndags och kände på eftermiddagen att huvudvärken var på gång. Däckade med migränliknande huvudvärk och feber när jag väl kom hem. Självklart hade vi extrabarn här och gubben jobbade natt, men det ordnade sig ändå, vi har ju inga "bebisar" så barnen fixade själva middag och igår så åkte tjejerna med sin kompis hem till henne och kommer troligen hem idag. Med andra ord har jag fått ta det lugnt. Märks direkt när 2 barn är borta.


Men lite har jag stickat under förra veckan och idag har jag återfått lite krafter så jag kommer nog att orka sticka lite idag. Har fotat upp 3 dressar jag har gjort till Bratz, bilder medföljer. 2 par vantar är även klara men de bilderna kommer senare, är inte fotade än.Av Marie - 10 februari 2008 16:30

Glömde ju tacka för alla snälla kommentarer jag fått till mina pulsvärmare "Mrs Beeton"! TACK! De värmer verkligen!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se