Senaste inläggen

Av Marie - 18 januari 2009 13:52

Har gjort en hel del sista tiden och bara kommit ihåg att fota en del av det,,,,,,, Har denna vinter blivit hopplöst dålig på att dokumentera mina saker på bild. Men här är i alla fall bild på en sjal i restgarner, muddar med pärlor, sockor, samt 2 st mössor i Åre-modellen.

ANNONS
Av Marie - 8 januari 2009 18:21

Inte världens bästa bild men den föreställer i alla fall 4 par sockor och ett par vantar,,,,

ANNONS
Av Marie - 6 januari 2009 07:37

Tyckte att det inte var så länge sedan jag skrev här inne, men det var det visst,,,,, Hela min ledighet har kommit och gått, och jag har inte gjort ett endaste inlägg här! Har sista dagen ledigt idag, i morgon börjar slitet igen.... Barnens skola börjar först på torsdag igen. På ett sätt är det skönt när skolan sätter igång igen, och livet återgår till det "normala" igen, samtidigt skulle jag gärna vara hemma och ledig några dagar till :))) Även om jag tycker det är mysigt att vara hemma med ungdomarna så blir man samtidigt trött och kylskåpet blir tomt fortare än vanligt,,,, De har ju haft kompisar boende här, och någon natt har de sovit borta (de 2 yngsta) men oftast har det varit fler här! Det är bra att de vill vara hemma och gärna tar hem kompisar men det blir inte mycket till semester och plånboken tar stryk den också,,,,, Men jag skulle ju kunna neka dem ha kompisar över natten,,, Å andra sidan så kostar det också att åka till kompisarna som bor en bit ifrån, dvs kompisen som bor 5 mil bort har varit här några dagar, sedan följde min ena med hem till henne några dagar. Jaja, imorgon börjar mitt jobb igen och då har vi bara fritids och det är rena "semestern". I vanliga fall lagar vi mat till ca 230 personer, nu blir det till ca 90 och det blir ju tvärlugnt när vi är 2! Fast vi får varor också samt att det ska beställas till nästa leverans så vi har nog att göra fast vi kan det det lite lugnare än i vanliga fall.


Stickat har jag gjort under lovet, har varit dålig på att fota på ett tag men bild kommer så småningom. Har dock fortfarande inte fotat dotterns mössa, gjorde ju även en till hennes kompis. Har också gjort 3 par strumpor med spetsmönster som hann få andra ägare utan att jag plockade fram kameran. Men lite annat har blivit klart, och bildbevis kommer så småningom.


Av Marie - 22 december 2008 07:59

Önskar alla en riktigt GOD JUL!


Av Marie - 22 december 2008 07:53

Ibland är jag bara alltför nyfiken i en strut. Förstår hur barnen känner sig inför julen! Fick mitt julklappspaket för ett tag sedan och kunde hålla mig i några dagar... I helgen vart jag alltför nyfiken och öppnade mitt paket från http://www.lillstickan.blogspot.com/


Kan bara säga TACK!!!!


Blev så otroligt glad över innehållet och har ännu inte bestämt mig för vad det ska bli av dessa fina garner och knappar. I paketet låg även några stickmarkörer, samt ett armband med både berlocker OCH stickmarkörer som är avtagbara! Så otroligt praktiskt att ha på sig om man är borta, har stickningen med sig och kan tänka sig behöva stickmarkörer! Bara att plovka av armbandet om/när behovet av en stickmarkör behövs!


Bilden visar dels paketet jag fick, dels lite av det jag har stickat sedan sist!Av Marie - 4 december 2008 06:32

Länge sedan jag la upp en bild på vad jag har åstadkommit under hösten. Nu har jag äntligen tagit en bild, men det är bara på en del av det jag har gjort. Har hunnit med att även sticka ett antal sockor som redan har fått nya ägare,,,,Varit lite dålig på att ta fram kameran den senaste tiden.


Nu ska jag ta lite te och försöka piggna till lite. Har varit hemma 3 dagar från jobbet pga förkylning. Vore jag riktigt förståndig hade jag stannat hemma hela veckan, men vem har sagt att man behöver vara förståndig? Är bättre och längtar tillbaka till jobbet. Har snart jullov och får vila då :))))


Ha en bra dag!

Av Marie - 14 november 2008 07:03

Även jag har nu gått med i stickameras julklappsbyte. Gillar sådana här byten när åtagandet är ETT byte. Känns lite lättare att hitta på något att skicka en gång och sedan är man klar med det bytet. Och det är ju hur spännande som helst att få paket!  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se