Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Länge sedan sist

Av Marie - 18 augusti 2009 06:11

Sommaren går så fort. Nu har vi haft omväxlande sol och regn här ett tag.

Och jobbat har jag hunnit med ett tag. Är redan inne på 3:dje veckan,,,,Känns som igår jag hade semester, men nu är det snart skoldags igen för alla barnen. Idag börjar äldsta och på torsdag börjar de 3 yngsta.


Ha lagt upp en massa bilder på min andra blogg. Dels det jag har gjort sedan sist, dels en bild på allt jag har gjort sedan i våras. I alla fall nästan allt. Några sockor mm glömde jag fota innan de hamnade hos sina ägare (beställningsjobb fast jag inte tycker om att sticka på beställning). Kolla in om ni har lust!


http://stickatmm.blogspot.com/


Nu är det dags att göra mig i ordning för att åka till jobbet. Börjar för ovanlighetens skull kl 7 mån-ons. Annars börjar jag kl 9.


Ha en bra dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se