Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Solen skiner!

Av Marie - 22 juli 2009 11:57

Så härligt med solsken idag! Än har vi inte tagit oss ut, utan jag håller på att tvätta (som vanligt), har även rensat bland kläder samt pratat i telefon en stund (ganska lång stund!) med http://urmoderns.blogg.se/

Alltid lika trevligt tycker i alla fall jag :))))


Bilder på lite nystickat har jag också, dem har jag lagt in här: http://stickatmm.blogspot.com/


 
ANNONS
 
Eva

Eva

22 juli 2009 14:52

skratt ! förstår inte vad tiden flyger iväg när vi pratar..........finns hur mycke som hellst att prata om ,tycks det.

Jag tar MC:n till Norge i morgon.
Kram !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se