Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

Nya bilder och semester!

Av Marie - 10 juli 2009 09:37

Länge sedan jag skrev här, är väldigt dålig på att uppdatera bloggen. Får väl denna gång skylla på semester och att bloggen ligger lite lågt under sommaren.


Nästa vecka åker delar av familjen på semester till Blekinge, jag och tre av ungdomarna ska till min pappa. Resten av familjen är hemma för att jobba samt ta hand om katterna. Vet inte hur många dagar vi blir borta, max en vecka i alla fall. Brukar räcka med några dagar, eftersom pappa inte är så himla pigg längre (just nu är dessutom sämre i sin asma och går på mer medicin). Och tonåringarna vill ju gärna hitta på lite saker också. I år har vi dessutom ingen bil när vi är där, förra året använde vi pappas bil men den är såld nu, och min egen blir kvar hemma, vi tar bussen fram och tillbaka. Vill inte köra 45 mil enkel resa själv med barnen och dessutom vet jag att avgasröret kan gå sönder (det har jag hör i 3 år nu att det är dåligt). Vore snyggt att så längs E22:an med trasigt rör, eller så håller det ett år till, vem vet.


Jag har lagt in lite bilder på min andra blogg, i 3 olika inlägg efter varandra, kolla gärna om ni har lust!

http://stickatmm.blogspot.com/


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se