Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

Trevlig Midsommar!

Av Marie - 19 juni 2009 06:19

Hoppas att alla får en trevlig midsommar!


Här är det mulet just nu och det lär bli regn under dagen,,,,,Själv jobbar jag hela helgen, jobbar 8-16,30 idag och 7,30-16,30 lördag och söndag. Så det blir inte mycket till firande med familjen, men lite festligt blir det på äldreboendet idag.


Ha en skön helg!

 
ANNONS
 
Eva

Eva

21 juni 2009 17:43

hoppas du haft en bra arb.helg ! här har det varit lungt o skönt.
I dag har vi kanonväder +31, de du !
Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

2 juli 2009 00:48

nu är det bara bada som gäller.........
mellan doppen kan man handarb. lite,
hoppas du har det bra o njuter av sommeren i skuggan av ett träd med stickningen.
Funderade på att vi skulle åka neröver på MC:n, men inget bestämt ännu.
Kramen !

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

4 juli 2009 21:27

Det bidde bad o loppis i dag.några fynd blev det men inget garn......du kan kolla på bloggen.
sol o moln men varmt.
Kram !

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

7 juli 2009 12:18

Nu väntar jag på bilder på vad du knåpar på
eller gör.......Ler !

Kram !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se