Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Maj pulsmönster och restgarnsbyte

Av Marie - 24 maj 2009 08:05

Har stickat "pulsvärmarna" för maj, och under arbetets gång ändrade jag mig och gjorde om dem till vantar. Dvs jag förlängde bara mönstret med resårstickning och även gjorde hel tumme. Så mönstret är detsamma, enda ändringen är att de förlängdes.


Har även fått mitt restgarnspaket i "Grisen i säcken-bytet". Är verkligen nöjd med detta paket. Kan knappt kalla det restgarner, eftersom jag fick 3 hela nystan, 150  gram garn, plus te, 2 stickmarkörer, ett värmeljus och ett litet "pennskrin" som småsakerna låg i. Garnet var ett nystan pälsgarn samt 2 nystan i mohair/ull/akryl. Helnöjd är bara förnamnet!


Bild ligger inlagd här på alla tre sakerna på samma bild. Enskilda bilder finns på min andra blogg: http://stickatmm.blogspot.com/

 
ANNONS
 
Pia

Pia

24 maj 2009 18:25

Muddarna gör sig bra som vantar också! Ha en fin söndagskväll!

http://snigelmamman.blogg.se

 
Eva

Eva

27 maj 2009 13:08

Tack för pratstunden i går ! det var trevligt.

Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

28 maj 2009 19:33

tackar ! gå in på hennes blogg,mönstret är "skit" enkelt,

Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

3 juni 2009 10:05

Ja visst var den söt ! ! ! ! !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se