Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Kväll igen

Av Marie - 21 maj 2009 18:38

Så har man varit ledig en hel dag och inte gjort något vettigt alls! Jo, jag har kört en maskin tvätt, varit till affären, diskat, bistått mina tjejer vid bullbaket. Annars mest slöat känns det som.


Jag har stickat lite också förståss. Skulle inte sticka pulsvärmarna i maj i Stickameras pulsklubb, men ändrade mig. Började på dem och hann ändra mig igen, och förlängde till vantar! Nu är det bara tummarna kvar. Tur att man kan ändra sig under arbetets gång och via så här enkla saker få en annan sak än det som var tänkt från början.


Jag har även gjort lite Barbiekläder. Inte idag, utan det har jag hållt på med ett tag. Bilder finns här: http://stickatmm.blogspot.com/

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se