Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Majsockor mm

Av Marie - 10 maj 2009 14:07

Så har återigen stickat lite sockor. Har gjort Bifrost Socks, i 2 olika storlekar, bara för att jag tyckte att mönstret var kul. Gjorde de minsta helblå i akryl och de lite större i aprikos skaft och blå fot (jeansgarn).
Sedan ville jag testa Lakeside men var inte sugen på att göra knästrumpor. Kortade av dem och gjorde dem i vitt skaft och brun fot ( någon ullblandning)
För ganska länge sedan började på ett par spetssockor och de var drygare än vad jag trodde att sticka. Men de vart mjuka och goa och är i något blandgarn.
Till sist har jag stickat ett par mörkrosa/cerice sockor utan fot, i akrylgarn.
Som grädde på moset fick jag häromveckan ett paket från http://brittmariel.blogg.se/, en födelsedagspresent i efterskott. Blev både glad och överraskad! Kan inte nog tacka henne.


Har dessutom skaffat mig en blogg till som jag fortfarande håller på att testa mig fram på. Får se om jag kanske går över på den bloggen sedan eller stannar här på bloggagratis. Men vill ni kolla även där (större bilder på mina saker jag har lagt upp idag) så är adressen:

http://stickatmm.blogspot.com/

Har även lagt till den i min länklista under "min andra blogg".

 
ANNONS
 
Eva

Eva

12 maj 2009 09:44

Oj va mycke snyggt,blev nyfiken på mönstren på dina sockar.....
nu ska jag in o kolla på din andra blogg och se vad som kan dölja sej där....Ler !
Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

12 maj 2009 20:04

Ojoj, vad du hunnit med, det är så fina strumpor, kan man verkligen använda dom, de är för fina så man får sitta still på en stol och bara visa upp fötterna *Ler*

ha det gott/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Pia

Pia

14 maj 2009 18:07

Oj, vilken produktion. Jättefina. Trevlig blogg!

http://snigelmamman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se