Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Ett tag sedan sist

Av Marie - 8 maj 2009 06:08

Dagarna går och jag är alldeles för dålig på att uppdatera bloggen.


Stickat har jag gjort i alla fall, bilder kommer senare. Har gjort några sockor, både med och utan skaft. Just nu gör jag lite kläder till Barbie av restgarner. Känns som om restgarnslagret bara växer istället för att minska,,,, Och kasta bort garn, det går ju bara inte :)))


Har varit förkyld i snart en vecka nu. Var hemma från jobbet måndag-onsdag, var så pass mycket bättre så att jag kunde jobba igår. Fast visst kändes det att jag inte var helt okej. Som "mattant" har man ju inget stillasittande jobb direkt, och efter att ha serverat tacobuffe till ca 200 elever + lärara och övrig personal, så var jag ganska trött. Bara att bita ihop och torka borden och ha lite "sjögång" under tiden. Det var skönt att få sätta sig och själv ha lunch vid 12,30. Mådde bättre igen efter att ha vilat i en halvtimme och fått lite mat och kaffe i mig.


Idag skiner solen än så länge, får se hur resten av dagen blir. Det har kommit skurar i flera dagar nu, häromdagen kom det hagel, regn, åska och sol inom loppet av kanske en kvart,,,,,,


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se