Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

God morgon!

Av Marie - 16 februari 2009 06:28

Länge sedan sist, är så dålig på att uppdatera bloggen, men jag är ofta inne och läser andras :))))

Dagarna går i alla fall mycket fort här och det har varit mycket på jobbet ett tag (som vanligt i och för sig). Vi är ju bara 2 st i köket jag jobbar i (på en skola) och kollegan eller hennes barn har varit mycket sjuka ett tag. Så då får jag gå in som ansvarig och ha vikarie med mig. Har haft tur och få in mycket duktiga vikarier men det tar på krafterna ändå. Tur att det snart är sportlov, vi har vecka 9. Nog för att jag jobbar då men det är alltid lugnare på jobbet då när vi bara har fritidsbarnen och lite personal, vilket innebär att det är mindre än hälften som äter (än i vanliga fall när skolan är igång). För mig är det rena semestern.


Tur att man har stickningen att ta till samt goa vänner som hör av sig mellan varven!  Dessutom fick jag mitt paket i te-bytet i fredags! Tack snälla!!!!!


Ha en bra dag allihop!

 
ANNONS
 
Eva

Eva

17 februari 2009 10:49

Tack för grattiset !
som vanligt har du stickat en massa fint !
dom blå muddarna i jeansgarn ser jättefina ut.Vi har lov v. 10.
Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

19 februari 2009 15:35

SOm vanligt har du hunnit massor, fint paktet du fick. Garnet ser verkligen snyggt ut.

Här är jag ledig v9 måndag till fredag, fniss, gubben är i fjällen.

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Häxstickande mamman i Jämtland

Häxstickande mamman i Jämtland

21 februari 2009 10:34

Kan förstå att det är stressigt men jag kikar in då och då för att se om du skrivit och vips så har du det.

Under tiden tystnaden råder så ser jag att dina stickor går i en hast, jättefina grejer/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

21 februari 2009 18:55

kikar in och säger trevlig fortsättning på
helgen.

Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
kicki

kicki

22 februari 2009 13:15

Sv; Ja visst är missarna söta men jag ska inte behålla dem, jag har redan fyra.
Vilka fina saker du har gjort

http://mullegull.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se