Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Siv stickat sedan nyår

Av Marie - 18 januari 2009 13:52

Har gjort en hel del sista tiden och bara kommit ihåg att fota en del av det,,,,,,, Har denna vinter blivit hopplöst dålig på att dokumentera mina saker på bild. Men här är i alla fall bild på en sjal i restgarner, muddar med pärlor, sockor, samt 2 st mössor i Åre-modellen.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

18 januari 2009 19:19

Oj ! här har det hänt saker.....*ler*

jag har något till dej på min blogg.

Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

18 januari 2009 20:56

Vad roligt att få se dig igen, är inne nästan varje dag och ser att du inte varit inne och skrivit nått och då blir man så glad av att se när du är här...

Den där gröna mössan är min favvo, har alltid gillat blått men gått över till grönt nu, jag satt idag och såg ett bilprogram med gubben och såg hur de lackade en bil i ljusgrön färg (Mintgrön) och den var såååå snyyyygggg!!

Ha det gott/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

19 januari 2009 14:28

Du brukar kunna räkna ut vilka jag gillar och denna gång är 10-poängaren mudden, superläcker men mössan och sjalen är inte dumma de heller. Kul med randig mössa på tvären och sjalfärgerna var superläcker.

Men jag håller med dig om att vintern har varit lite trög helt enkelt. Vi har +5 två dagar sedare -20 och ytterligare två dagar senare -1. Suck

Kram

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se