Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

LITET bildbevis

Av Marie - 8 januari 2009 18:21

Inte världens bästa bild men den föreställer i alla fall 4 par sockor och ett par vantar,,,,

 
ANNONS
 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

10 januari 2009 10:19

Vad härliga saker du gjort, jag har också gett bort grejer som jag inte fotat och det känns lite förargat...

Jag hade stickat massor i julklapp och inget av det finns dokumenterat än hos mina barn men dottern bor i Lindesberg så hon får skicka några foton...

De fotade själva och skickade via mobilen men då fungerar inte min mobil att ta emot dessa foton *Sur*

Jaja, det kommer en dag att funka/Ha det gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

12 januari 2009 08:46

Så snygga sockor och vantarna är också helt underbara. Du är så duktig och snabb.

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Eva

Eva

12 januari 2009 20:28

Det där känner jag igen,med att sova över
och kylskåpet ekar..*ler* men man vet ju var man har dom istället.
Mycke fint har du som vanligt stickat
Kram!

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se