Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Jag är nyfiken,,,,,

Av Marie - 22 december 2008 07:53

Ibland är jag bara alltför nyfiken i en strut. Förstår hur barnen känner sig inför julen! Fick mitt julklappspaket för ett tag sedan och kunde hålla mig i några dagar... I helgen vart jag alltför nyfiken och öppnade mitt paket från http://www.lillstickan.blogspot.com/


Kan bara säga TACK!!!!


Blev så otroligt glad över innehållet och har ännu inte bestämt mig för vad det ska bli av dessa fina garner och knappar. I paketet låg även några stickmarkörer, samt ett armband med både berlocker OCH stickmarkörer som är avtagbara! Så otroligt praktiskt att ha på sig om man är borta, har stickningen med sig och kan tänka sig behöva stickmarkörer! Bara att plovka av armbandet om/när behovet av en stickmarkör behövs!


Bilden visar dels paketet jag fick, dels lite av det jag har stickat sedan sist! 
ANNONS
 
lillstickan

lillstickan

4 januari 2009 02:19

Hej!
Vad kul att du gillade paketet! tycker själv väldigt mycket om armbanden i den stilen för man tycks aldrig ha markörer tillgängliga när man vill ha dem. :P
och jag kan avslöja en hemlis, jag lyckades inte heller hålla mig ifrån att öppna mitt paket innan julafton ;) tror det var få som lyckades. :P
Ha det bra!

http://lillstickan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se