Direktlänk till inlägg 4 december 2008

Äntligen en bild

Av Marie - 4 december 2008 06:32

Länge sedan jag la upp en bild på vad jag har åstadkommit under hösten. Nu har jag äntligen tagit en bild, men det är bara på en del av det jag har gjort. Har hunnit med att även sticka ett antal sockor som redan har fått nya ägare,,,,Varit lite dålig på att ta fram kameran den senaste tiden.


Nu ska jag ta lite te och försöka piggna till lite. Har varit hemma 3 dagar från jobbet pga förkylning. Vore jag riktigt förståndig hade jag stannat hemma hela veckan, men vem har sagt att man behöver vara förståndig? Är bättre och längtar tillbaka till jobbet. Har snart jullov och får vila då :))))


Ha en bra dag!

 
ANNONS
 
Eva

Eva

4 december 2008 12:07

Jamtli julmarknad är lite speciellt
hoppas snön får ligga kvar så man får lite Julkännsla.
Jag har lagt in lite vinterbilder på min blogg i dag,så om du vill kan du kika in så får du se hur vi har det.

Ha det gott och krya på dej !

http://urmoderns.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

8 december 2008 07:45

Vilken läcker sjal, är det dags att börja med sjalar?

Sockorna och vantarna är superläckra du är så duktig och det är alltid kul att titta in hos dig.

Massor med julkramar

http://brittmariel.blogg.se

 
Eva

Eva

8 december 2008 11:25

hemma efter marknad i dagarna tre
är lite trött men nöjd

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

8 december 2008 19:45

Tack för komentaren !
Du är hjärtligt välkommen nästa år.
Jamtli har alltid julmarknad denna helgen varge år !

Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

15 december 2008 18:27

Du har fått en utmärkelse av mej .

Kram !

http://urmoderns.blogg.se

 
Häxmamman

Häxmamman

16 december 2008 10:59

Äsch, vad ska man ha förstånd till när det finns massor med nyfikna och människor som låtsas vara förståndig tar hand om tänkande till andra människor *Hm*

Nu var jag negativ, med ofta är det så, men vi kan leva med vårt oförstånd och ha det bra också jag tor vi har det bättre vi som kan erkänna att man är strulig och oförståndig *Ler*

VAd fina saker du gjort, jag diggar dina alster/Kramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se