Direktlänk till inlägg 7 november 2008

Tiden går fort

Av Marie - 7 november 2008 05:01

Redan en bra bit in i november, vart tar tiden vägen? Tycker att det känns som måndag och fredag för jämnan!


Har stickat en del i alla fall, men glömt att fota,,,,,, Sakerna finns inte kvar här hemma längre så det är inte mycket att göra åt. Måste vara höst/vintermörkret som gör en extra glömsk.


Förra veckan var i alla fall lite lugnare på jobbet. Det var ju höstlov så vi hade "bara" fritids samt en del utbildningar osv. Nog är det det skönt att slippa stressen mellan varven på jobbet, blir en speciell känsla när man jobbar på loven i en skola. Har faktiskt inget emot att jobba när det är lov, i och med att man kan ta allt i en lugnare takt samt att man då gör matsedel själv på varje skola. Annars har kommunens  5 skolor gemensam matsedel.

Nu går det fort de sista veckorna till jullovet. Då är jag ledig om jag inte går in och jobbar extra,,,,, Får se hur det blir i år, förra året jobbade jag 3 dagar på lovet, det var ju många klämdagar och ett par av dagarna var det bar 1-2 barn där,,,, Då fixade fröken mat själv.

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

7 november 2008 12:30

Hejsan hoppsan! hoppas att du får en trevlig helg...

Det är massa tävlingar på bloggarna har länkat till dom...

Helgkramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se/2008/11/07/108

 
Britt-Marie

Britt-Marie

7 november 2008 16:23

Själv sitter jag ensammen nästan hela helgen, blink, blink.

Kram

http://brittmarie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se