Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Te/garn-paket

Av Marie - 24 oktober 2008 07:24

I tisdags blev jag överlycklig när jag kom hem från jobbet. Hade varit en lång dag, först det vanliga jobbet i skolmatsalen, och efter det vi var klara med alla lunchbestyr så åkte jag och 3 kolleger till upp till vår huvudstad för att gå på mässa. Jättetrevligt att umgås med några av kollegerna under mer "privata" former även om mässan handlade om mat och tillbehör.


Trött blir man i alla fall av alla intryck. Kom hem lagom trött och hittar ett paket! Anmälde mig tidigare till garn och te-bytet och fick i tisdags paket från http://urmoderns.blogg.se/


Tack snälla för fint garn i ljuvliga färger från Hjertegarn, "Strömpegarn Jacqard", gott te vid namn "Mammas krusiduller" (luktade dessutom väldigt gott), boken "Livets räta och aviga", ett fint litet ljus samt ett vykort med lite rolig text på.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

24 oktober 2008 15:01

Va glad jag blir ! att du blev nöjd...och att du inte hade boken tidigare.

http://urmoderns.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

26 oktober 2008 18:44

Så helt underbart paket.

Massor med kramar

http://brittmariel.blogg.se

 
Eva

Eva

26 oktober 2008 19:52

hej hopp !

Jag har en utmaning till dej på min blogg.
Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se