Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Oktobers muddar och sockor

Av Marie - 16 oktober 2008 19:48

Så har man stickat lite till. Har gjort muddarna och sockorna i stickameras klubbar för oktober.


Sedan har det blivit lite vantar mm. Halskragar har jag gjort 3 st, har liksom "snöat in" på dem. De är både enkla, snabba och roliga att göra, så det är svårt att låta bli att sticka fler. Alltid någon som vill ha dem!


På stickorna har jag nu ett par tumvantar som jag stickar i överblivet garn, beigt bomullsgarn + lila "effektgarn", står inte på banderollen vad det är gjort av. Stickar även på en halsduk. Den har jag hållt på med ett tag. Det är i min "innebandystickning". Har den med mig när dottern spelar. Bra att hålla på med när man sitter och väntar på att matchen ska starta, samt när man väntar på att de ska duscha klart. Blir i alla fall några varv varje gång vi är iväg. Men får väl sticka lite på den hemma också för annars lär den aldrig bli klar :))))


Nu ska jag sätta mig och sticka lite, har helst lust att göra något nytt, men får väl ta tag i det jag redan har påbörjat.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

19 oktober 2008 01:01

fina saker ! håller med om att halskragarna
är roliga att sticka,så jag varvar mellan halskragar o tomtar,för dom är oxå beroendeframkallande *ler*
Ha det gott / Nattugglan

http://urmoderns.blogg.se

 
garnlivet

garnlivet

20 oktober 2008 17:44

Ja de där halskragarna är fina och verkar praktiska då man inte behöver dra dem över huvudet.Men jag har haft svårt att hitta ett "kliosticks" fritt garn att använda. har du något förslag?

http://garnlivet.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

22 oktober 2008 12:30

Så läckra halskragar du gjort de är så snygga.
Du är som vanligt superduktig.

Massor med kramar

http://brittmariel.blogg.se

 
Dockmamman

Dockmamman

2 november 2008 12:51

Kära nån vad du har legat i, de är så fina dessa kragar så när tiden räcker till och jag har gjort alla julklappar och beställningar klart så ska jag göra kragar/Kramar

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se