Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Septembersockor, muddar mm

Av Marie - 13 september 2008 14:49

Har varit lite lat med att fotografera den senaste tiden (som vanligt egentligen,,,,). Sparar ju gärna på hög och fotografera flera alster på en gång.


Har gjort båda sockorna för september  + ena mudden i Stickameras klubbar. Mudden gjorde jag om lite, virkade en pälskant runt tumhålet samt ett pälsband och knöt mitt på. Dessa 3 saker fínns övers på bilden. Mönstret på de blå sockorna syns inte på bild hur jag än bär mig åt, men det är i alla fall flätmönster osv på dem.


Sedan har det blivit lite kragar osv, och som vanligt har jag svårt att följa mönster. Läser mönster och gör som jag vill sedan :)))) Eller stickar på bara och får man se slutresultatet blir,,,, Är likadan när jag lagar mat hemma, på jobbet måste jag ju följa recepten någorlunda, så att det jag serverar blir vad som står på matsedeln,,,,,,,,,,,


Ha en skön fortsättning på helgen! 
ANNONS
 
Eva

Eva

13 september 2008 16:07

Tandläkarbesöket gick bra,men plånboken blev "mager"
Kan du tänka dej att hjälpa mej med översättningen på din fuskpolo......
Ha det så gott /Jämtland

http://urmoderns.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

13 september 2008 20:08

Så läckra men de vita vantarna är lite extra : )

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Dockmamman

Dockmamman

14 september 2008 15:33

Jag bara säger det med STORA ORD...

JAG ÄLSKAR DINA ALSTER!!!!!

Jag blir alldeles sugen på en del av dina grejer de är så härliga och fina/Kramar

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

26 september 2008 09:54

Vill bara kika in och önska dej en
TREVLIG Helg

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se