Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Vår Bella

Av Marie - 31 augusti 2008 17:00

Vår Bella finns inte mer. Hon vart påkörd av en bil någon gång mellan torsdag kl 21 och tidigt fredag morgon. Grannen hittade henne på väg till jobbet och kunde inte berätta för oss förrän i fredags kväll och då var hon redan bortplockad. Tack och lov kanske, för jag vet inte om jag hade velat se henne. Vill minnas henne som vår levande, busiga katt på 2 år.

Tack och lov är kattungarna så pass stora att de inte är beroende av henne längre, men även de har varit lite lugnare i helgen än vanligt, så de saknar henne också.


 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

1 september 2008 10:47

En jättekram till dig och din familj, tur ni sparade kattungarna.

Kram och kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Dockmamman

Dockmamman

1 september 2008 19:44

Så sorgligt, det hände min katt Kattis för några år sedan och då ställde jag till så min gubbe blev alldeles förskräckt...

Jag ringde på hans jobb och grät hysteriskt och sa att Kattis är död, hon är ihhjälkörd, det var bara det att min syster också heter Kattis så han trodde att det var min syster det handlade om...

Tur att ni har kattungarna kvar, sörjer med dig/Kramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

2 september 2008 18:25

Hej,
Vad tråkigt att höra :-(
Många kramar...

http://hannasdailywalks.blogspot.com

 
Britt-Marie

Britt-Marie

8 september 2008 16:10

Du har fått en utmärkelse på min blogg.

Kram

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se