Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Halsvärmare - länk

Av Marie - 23 augusti 2008 16:54

Halsvärmaren i förra inlägget hittade jag här:

http://sockmonkeyrescue.org/neckwarmer.html


Både rolig och enkel att göra. Gjorde den ju i 2 utföranden, en enligt mönstret med knäppning och en på rundstickor/strumpstickor (utan knäppning)

 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

30 augusti 2008 18:52

Den är superläcker och jag har en känsla av att du också har barnasinnet kvar, : )

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Eva

Eva

5 september 2008 21:29

Tack för länken,med halskrage beskr. nu är det detdär med att försöka översätta oxå.
beklagar verkligen förlusten av Bella,
det är välldigt tråkigt när man mister,som jag ser det en familjemedlem.
Trevlig helg / Jämtland

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se