Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

OS-stickning mm

Av Marie - 19 augusti 2008 20:44

Så har jag varit i farten igen med mina vantar mm. Fast den senaste tiden har jag faktiskt stickat lite annat också. Halsduken var mitt OS-projekt och eftersom den gick så fort att sticka så blev det även 2 halskragar, ett par vantar (de blå) och en babymössa (stl 6 månader). De randiga vantarna hade jag stickat redan innan OS började. Nu får det vara lite lugnt ett tag med OS-tittandet (har i och för sig inte tittat så vansinnigt mycket men lite har man ju följt med).


Stickar just nu på ett par vantar IGEN, men funderar sedan på att göra en halsduk till i påfågelsmönstret. Ett lätt och kul mönster att använda tycker jag. Har ju ett tunt ullgarn, och funderar på att använda det och ev sticka in lite pärlor här och var.


Har dock inte bestämt mig än. Lider av konstant beslutsångest eftersom det finns så mycket roliga mönster mm och jag vill så gärna testa mer än vad jag hinner med.


Ha det så bra alla som läser här!

 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

20 augusti 2008 09:15

Så läckra dina halsvärmare är de skulle jag vilja sticka, vi får se.
Här är det stress för tillfället men torsdag kväll till måndag morgon är jag gräsänkling så då bjuder jag på kaffe och skvaller.

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Eva

Eva

23 augusti 2008 10:32

OJ ! villka snygga halskragar...var har du hittat den beskrivningen ?
Ha det gott / Jämtland

http://urmoderns.blogg.se

 
Dockmamman

Dockmamman

30 augusti 2008 22:46

Väldigt tjusiga halskragar är det nått mönster du delar med dig av...

Jag tycker också det är roligt att sticka vantar fick dille på att sticka med tre nystan i olika färger och i Lovikamodell de vart populära på Jamtlimarknaden...

Ha det så gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se