Direktlänk till inlägg 9 augusti 2008

Regnig lördagkväll

Av Marie - 9 augusti 2008 19:16

Nu har det regnat varje dag i över en veckas tid, snacka om ytterligheter! Först värme så att man nästan kröp ur skinnet och nu bara regn och åter regn, men uppehåll i kortare eller längre stunder. Varför kan det aldrig vara lagom?


Bra stickväder är det i alla fall! Har gjort augutsisockan i stickameras klubb, samt en del annat! Ja, allt har jag inte gjort denna veckan när det regnat, men det hamnar på samma bild.


Håller på med en halsduk nu, den är med i os-stickningen, har hunnit gansak långt redan, men jag har inte orkat mycket mer än att sticka under kvällen igår och idag. Har åkt på en förkylning, och eftersom jag ogärna vill sjukskriva mig så kurerar jag mig under helgen med näsdroppar, alvedon och stora mängde te med honung i. Hoppas på att vara så pass i form på måndag att jag kan servera maten till mina goa elever. Men är jag som idag blir jag hemma, man ska inte stå över maten och snora, det är inte trevligt för någon! !


Ha en skön fortsättning på helgen och jag hoppas att ni som läser har bättre väder än vad jag har just nu!  

 
ANNONS
 
Pia

Pia

15 augusti 2008 17:43

Jisses,vilken produktion. Sockorna är jättefina, härlig färg och så.

http://snigelmamman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se