Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Hemma igen!

Av Marie - 17 juli 2008 09:39

Har varit på semester bl a. Skönt att vara borta i en vecka men ännu skönare att komma hem igen!


Stickat har det blivit, bl a stickameras pulsvärmare för juli. De är stickade i lila ull/akrylgarn, syns överst till höger på bilden.

Sedan har det blivit diverse olika vantar, pulsvärmare och sockor, stickade i olika storlekar med garn från mitt lager.


Och som om man inte hade tillräckligt med garn, så jag ökat på mitt garnlager senaste veckan. Fick två fina tröjor av svägerskan, som legat i en garderob i flera år. Dem repade jag upp, gjorde härvor, tvättade och nystade till sist upp dem. Garnerna är i  2 olika kvaliteter, det ena lite tjockare och luddigare än det andra, men färgskalan är i båda fallen beige. Men oj vad kul det är med garn! Har glömt att väga garnet, har redan hunnit sticka lite av det dessutom men det rör som om totalt ca 1,5-2 kg garn från 2 tröjor! Ännu mer att sätta stickorna i alltså!


Dessutom hade jag fått brev när jag kom hem. Låg en liten grön presentpåse med innehåll från http://brittmariel.blogg.se/

Innehöll 4 st urfina stickmarkörer! TACK SNÄLLA!!!!

 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

20 juli 2008 16:52

Välkommen hem! Så mycket fint du hunnit göra, kul! och inspirerande.
Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Pia

Pia

28 juli 2008 21:21

Oj, vilken produktion, jätteimponerad. Trevlig blogg!

http://snigelmamman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se