Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Nystickat!

Av Marie - 25 juni 2008 20:15

Så har jag varit igång igen med mina vantar mm. :)))) Har stickat både midsommarsockorna samt Fabelsockorna (vilka jag egentligen skulle strunta i men envis som jag är så skulle jag bara få till ett par sådana!) Stickade fabel-sockorna i barnstorlek, går lite fortare att sticka klart då och jag ville ju bara få till dem och testa hur min variant av dem skulle bli!


Sedan har det ju blivit lite vantar och muddar och sockor, lagrar till kommande höst och vinter (men jag längtar inte dit, gillar sommar och semester)


Annars så jobbar jag t o m 5/7 (jobbar extra vecka 25-27 och avslutar med en lördag), egentligen har jag redan semester då jag har en uppehållsanställning på en skola men folk behövs alltid på de andra köken så jag passar på att tjäna lite extra semesterpengar. Sedan är jag ledig i 6 veckor och börjar jobba igen den 18/8. Hoppas att det blir bättre väder än nu så jag kan sitta på stranden med barnen och min stickning! Jo ni läste rätt, jag brukar sitta och sticka på stranden (finns en och annan som tittar på nyfiket och lite undrande,,,)


Ha det så bra allihop! 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

27 juni 2008 12:03

Så härligt det låter med badstrand och stickning fast jag tillhör de som är allergisk mot sand, sand överallt och badstränder hör som ihop för mig. Tur att vår badstrand innehåller lite gräs.

Snabb som vanligt och jag förstår att du provade i barnstorlek med fabelmönstret, många tycker att de blev stora i storleken men jag väntar med att testa till ett senare tillfälle.
Snygga rosa muddar och vantarna med fluff var också häftiga.

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

12 juli 2008 10:52

Har frun tagit långsemester?
Saknar dina inlägg!

Kram
B-M

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se