Direktlänk till inlägg 2 juni 2008

Juni

Av Marie - 2 juni 2008 18:18

Nu har jag stickat juni månads saker. Valde bort fabel-sockorna. Började på dem 3 gånger i olika garner, vart inte nöjd någon gång så jag tappade helt lusten för dem.


Cloversockorna är stickade i akryl/ullgarn. Tjockare än enligt mönstret, så jag la upp färre maskor.


Daisymuddarna är stickade i akrylgarn, tror att det kan vara lite ull i dem också, fick garn utan banderoll så jag är osäker. Valde bara 2 färger, kallar dem "polkagris" :)


Muddarna med spets är stickade i bomull/akryl med lite boucle i. Dem stickar jag gärna igen, men då kommer jag nog att lägga upp fler maskor.

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

10 juni 2008 07:27

Nu är jag klar med en cloverstrumpa ...
Glöm inte att ta med stickningen på lördag - det är ju wwkip så vi måste sticka under match :-)

http://hannasdailywalks.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se