Direktlänk till inlägg 1 juni 2008

Garninköp och div stickat

Av Marie - 1 juni 2008 16:20

Snabba vart de på Vartofta! Beställde förra söndagskvällen och på måndagsmorgonen gick jag in och gjorde betalningen(hade valt förskottsbetalning). I fredags fick jag hämta paketet från dem! Mycket snabbare än jag trodde, står på deras hemsida att de har 7-10 dagar i expediering (om det inte är högsäsong) och jag hade varorna 5 dagar efter jag hade gjort betalningen. Gissa om jag vart lycklig! Men jag vart bara halvnöjd med ena varan. Hade tagit ett rea-paket "när jag ändå skulle skicka efter". Fick 500 gram gult garn, det gillade jag. Men sedan fick jag även 500 gram mörkbrunt garn och det var jag mindre förtjust i. Men men jag vet ju att man inte kan välja innehållet i de paketet, och det var ju ändå en chansning. Har tagit sådana paket från Garntjänst förr, flera gånger och då har det varit enstaka nystan jag inte har varit nöjd med.


Sedan har jag stickat lite barbiekläder och muddar.


Håller även på med junisakerna från Stickamera. Ett par muddar, de med spets, och ett par sockor är klarar. Nu håller jag på med det andra paret muddar. Bild kommer senare. Fabel-sockorna hoppar jag över. Hade tänkt göra även dem, men jag har börjat 3 gånger på dem i 3 olika sorters garn, och inte blivit nöjd, så jag har repat upp. Gillade inte att sticka dem, så jag hoppar över dem.


Ha en skön vecka allihop, hoppas att ni har lika fint väder som jag har! Var t o m i och badade i en sjö i fredags!!! Har inte badat ute så här tidigt på säsongen sedan jag var tonåring och det var några år sedan (är ju 40+ nu). 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se