Direktlänk till inlägg 11 maj 2008

Hej på er i sommarvärmen!

Av Marie - 11 maj 2008 08:53

Vilken vecka det har varit, åtminstone här på ostkusten! Sol och varmt, rena sommarvärmen, med runt 20-25 grader varmt hela veckan. Visst är det härligt! Otroligt när det håller i sig så här många dagar så här års. Och varmt ute långt in på kvällarna.


Trots det har jag fortsatt att sticka på mina muddar. Kan bara inte låta blir, är ju så kul att ha lite att sticka, och jag gillar ju arbeten som går fort.

Ha en skön söndag!


 
ANNONS
 
Åsa ( alltid-stickning )

Åsa ( alltid-stickning )

11 maj 2008 23:01

OJ vad många och vad fina !!!!

Kram från Åsa

http://alltid-stickning.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

15 maj 2008 09:18

Får jag välja favorit så är det nog de röda.
Massor med kramar till dig och vi får ta ett maratonsamtal när jag kommer ur sirapen

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se