Direktlänk till inlägg 2 maj 2008

Majsocka och majmuddar mm

Av Marie - 2 maj 2008 15:37

Nu är maj månads sockor och muddar klara. Mönstret syns inte sådär jättebra på mina muddar, tog tyvärr inte någon närbild och jag har dem inte kvar längre, de har redan fått ny ägare! Gjorde 2 par av bara farten, ett par rosa i orginalmönster, stickade på 2 stickor och sydde ihop. Sedan gjorde jag på rundstickor, med bara räta mönster, i grå ull och rosa akryl, de båda paren är de som syns längst ner på fotot.

Sockorna gjorde jag i ganska tjockt garn och minskade då antalet maskor. Mönstret sträckte sig ju över 8 maskor och eftersom detta ull/akrylgarn var så pass tjockt så räckte det med 32 maskor runt om! Blev väldans snabbstickat. Roligt mönster som var lätt att komma in i och lära sig.


Hoppas att alla haft en bra valborg och även har det skönt med en extra långledig helg!


 
ANNONS
 
Pia

Pia

3 maj 2008 19:22

Visst var det ett kul mönster att sticka, majmuddarna alltså och fina är de.
Ha det så gott!

http://snigelmamman.blogg.se

 
Dockmamman i Jämtland stickar upp

Dockmamman i Jämtland stickar upp

4 maj 2008 08:07

Har inte varit in på ett tag och jag får inte till någon stickning, har nu varit på sjukhus i snart 3 veckor och det känns inte som så så jag är väl inte pigg eftersom man inte känner av 3 veckors sjukhusvistelse.

jättefina grejer du har gjort/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

4 maj 2008 21:46

Ser bra ut!
Eva i Lund

http://evsi.blogspot.com

 
Eva

Eva

6 maj 2008 14:01

visst var muddarna snabbstickade,snygga oxå.

http://urmoderns.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

7 maj 2008 09:12

underbara Marie dina stickor går så de ryker och snyggt blir det.
Sockorna blev mycket snygga i vitt och muddarna likaså. Tur du stickar före mig så jag får hjälp att välja färg.
Kram från en som är ledig på söndag : ) fm

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se