Direktlänk till inlägg 6 april 2008

Slippery socks, muddar april mm

Av Marie - 6 april 2008 10:26

Så var sockorna mm äntligen klara! Denna gång har jag stickat dessa på lite vilja, sällan jag stickar flätor nämligen och i dessa sockor var det ju mycket "flätande". Vart inte helt nöjd med resultatet, de blev lite stora (för breda för mina fötter). Orkade dock inte repa upp, provade först när jag hade gjort klart sockorna,,,,,,De är stickade i roströd ull, med mörkblå resårkant.


Muddarna för april gick desto lättare! Gjorde 2 st par av bara farten! Första paret i en garnblandning av bomull/lin, andra paret i akryl. Tyckte nämligen inte att mönstret riktigt kom till sin rätt i det lite oregelbundna lin/bomullsgarnet.


Sedan har jag mellan varven av sockorna även gjort lite fler muddar och några set till Barbie och Bratz.

 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

6 april 2008 12:30

Snygga sockor och pulsvärmare, du är snabb som vanligt.
Jag får inte riktigt till mönstret men det löser sig nog : )
Kram och ha en bra dag

http://brittmariel.blogg.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

7 april 2008 09:09

Sokkene var virkelig fine, synd de ikke passet DINE føtter.
Pulsvarmerne var også veldig fine. Jeg holder fremdeles på med det paret jeg begynte på i februar..

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Ing-Marie i Säter

Ing-Marie i Säter

7 april 2008 21:45

Soclorna blev väldigt snygga i enfärgat. Synd att de blev förstora åt dig. Halvvantarna står jag över den här gången. " par ! du är en racerstickare!

http://stickatochklart.sprayblog.se

 
Dockmamman

Dockmamman

8 april 2008 13:41

Jag blir alldeles stum av förundran över din Bratz kläder, jag skulle som sagt aldrig lägga energi på så småa plagg, du är beundrandsvärd duktig/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

8 april 2008 22:01

mycke fint du stickar.
kan du tänka dej att dela med dej av svenska beskrivningen på slippery socks
bara en mönster rapport.det har gått bra att översätta t muddarna,men detta har jag bet på. Ha det gott

http://urmoderns.blogg.se

 
Dockmamman i Jämtland stickar upp

Dockmamman i Jämtland stickar upp

10 april 2008 09:33

God morgon
om du vill så kan du länka till http://www.gratefulness.org/candles/candles.cfm?l=sve&gi=mkrs det är att tända ett ljus för Engla och hennes familj/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se