Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Påsksockor mm

Av Marie - 23 mars 2008 17:07

Söndag eftermiddag och 3 lediga dagar redan avverkade, "bara" en kvar sedan åter till jobbet. Men jag ska inte klaga, lindrigt på jobbet nästa vecka eftersom skolan har lov och det endast är fritids och lite personal som äter.


Har hunnit sticka lite under den gångna veckan, se bild. Påsksockorna är stickade i riktigt mörkblått garn, bomull/akryl, jag fortsätter att ta ur mitt garnlager.Konstigt nog känns det inte som om det minskar! Kan det bero på att enstaka nya nystan har smygit sig in i lagret, trots att jag har "köpförbud"?

Ha en skön kväll och hoppas att solen skiner även hos er andra, vi har haft en underbart solig dag idag men KALL!

 
ANNONS
 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

25 mars 2008 13:24

Så produktiv du har vært:) Jeg har jobbet mye i påsken, nattevakter, så da får man stikket litt. Så har det vært dårlig vær ellers, og jeg har...strikket...Men jeg holder meg til sokker.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Dockmamman, en liten mus i ett stort hus

Dockmamman, en liten mus i ett stort hus

30 mars 2008 11:46

jag beundrar dina barbiekläder mina ögon tindrar och min dotter säger åh/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

31 mars 2008 11:11

Jaha, nu har stickorna gått varma igen. Jag får komplex : )
Ta från garnlagret är en sak men att få det att minska en annan. Konstigt nog, förstår ingeting.
Vilken härlig väska du gjort, den gillar jag skarpt.
Kram och här snickras det fast idag målas det istället.
Kram

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se