Direktlänk till inlägg 15 mars 2008

Härligt med helg!

Av Marie - 15 mars 2008 14:09

Har det lugnt och skönt just nu och bara njuter av lite stickning! Har jobbat en hel del de senaste 2 veckorna och jobbat över en del så nu tar jag det lugnt idag. Barnen är med kompisar och jag har nu fotat upp en del av det jag gjort senaste veckan, dvs under de stunder varje kväll jag har suttit och vilat efter jobbet :))))

Önskar alla en trevlig helg!

 
ANNONS
 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

16 mars 2008 14:53

Er bare som snarest innom alle kjente for å ønske en riktig god påske.
Snø her i dag, så det blir strikking, og det er jo koselig, selv om jeg holder meg til de vanlige sokkene,,,

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

20 mars 2008 07:43

Glad påsk

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Soili

Soili

21 mars 2008 13:01

Önskar dej en trevlig och Glad Påsk.Vilka fina Barbie kläder du gjort.

http://soili37.spaces.live.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se