Direktlänk till inlägg 11 mars 2008

Garnfynd och stickat

Av Marie - 11 mars 2008 17:57

Har fyndat garn och inte hunnit/orkat fota förrän idag. Köpte en härva blått Järbo Duo på ICA för lite sedan, de hade extrapris och då tyckte jag att det var värt priset att köpa en härva med akrylgarn. Det känns mjukt och skönt, får se vad det blir av det.

Sedan var jag inne på Kupan förra veckan och hittade en tröja i ull för hela 40:-. Den gick i blått rött och vitt och när jag kom hem så satte jag igång och repade upp den. När det var klart så vägde jag garnet, och det vägde strax över 1 kg! Det var helt klart värt jobbet med att repa upp det hela, 1  kg garn för 40:- och det är ull, förmodligen en blandning med akryl men ändå! För mig var det ett riktigt fynd. Kommer säkert att bli bl a vantar av det hela.

Sedan har jag ju naturligtvis stickat lite också. Har stickat 2 sett till Barbie samt 4 muddar i olika garnkvaliteter och olika mönster.

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

12 mars 2008 12:11

Så otroligt duktig du är, jag hatar att sticka smått och det blir så fint och passar ypperligt till dockorna/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se