Direktlänk till inlägg 11 mars 2008

Garn och te-paket

Av Marie - 11 mars 2008 15:10

TACK SNÄLLA!!!!

Tack snälla saltflingan för detta underbara paket! Har ännu inte smakat på varken te eller choklad men ska mysa med det ikväll. Garnet får också vara med, antingen sitter jag bara och känner på det eller så börjar jag på något. Troligen får det ligga på mognad ett tag så att jag får "rå om det" riktigt länge innan det blir vantar eller liknande av det. Mycket mjukt och skönt är det i alla fall. Teet luktar underbart och choklad bara älskar jag! Och så får jag en sort jag aldrig har smakat, väldigt spännande!


Foto på mitt underbara paket som kom i lådan, och till på köpet veckans lediga dag (ledig idag tack och lov eftersom jag förutom ordinarie jobb även jobbat helgen)


 
ANNONS
 
Boel

Boel

11 mars 2008 19:44

Kul att du gillade paketet! Det ska bli spännanade och se vad det til slut blir av garnet.

Må så gott!

http://www.saltflingan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se