Direktlänk till inlägg 2 mars 2008

Muddar mars

Av Marie - 2 mars 2008 13:19

Har även gjort de enklaste muddarna för mars. Letade fram lite restgarner och stickade på. Grunfärgen är ullgarn och ränderna är lite olika.


 
ANNONS
 
Pia

Pia

2 mars 2008 20:47

De var roliga, man blir glad av att titta på dem, hur är det inte då att ha dem på sig :)

http://snigelmamman.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

3 mars 2008 08:39

Så fina dina muddar blev, kul med olika färger på avigvarvet : )
Lite vinter-körsbär över dem.

Så söta dockkläder, vilket pilljobb och dina sockor blev kul med två färger.
Kram och vi hörs

http://brittmarie.blogg.se

 
Eva

Eva

5 mars 2008 14:00

Kul med olika färger!
Eva i Lund

http://evsi.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

18 mars 2008 15:03

Kanon ideé den kanske man lånar vi ett annat tillfälle.

http://millansstickor.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se