Direktlänk till inlägg 2 mars 2008

Tropicana (marssockorna)

Av Marie - 2 mars 2008 13:17

Gjorde de enklare sockorna för mars, roligt och enkelt mönster. Använde ett garn ur mitt lager, någon blandning med akryl i men mjukt och skönt att sticka i


 
ANNONS
 
monke

monke

4 mars 2008 15:30

Snygga sockar, men hur klarade du hälen utan hål?

http://monkeshandarbetsblogg.blogspot.com

 
Marianne

Marianne

4 mars 2008 19:34

Fina sockor. Har själv funderat på enfärgat garn och ser nu att det funkar ju jättebra.

http://garntussen.blogspot.com

 
Eva

Eva

5 mars 2008 13:52

Häftigt med 2 färger.
Eva i Lund

http://evsi.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se