Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Skickat te och garn

Av Marie - 27 februari 2008 18:33

Så var mitt lilla paket skickat till "min" mottagare. Hoppas att hon blir nöjd med både garn och te. Alltid lite svårt att skicka till andra, samtidigt är det ju kul att vara med och ge. Faktiskt nästan roligare att fundera ut vad man själv ska skicka, än att få själv! Men jag kan inte neka till att det är lite spännande att själv vänta på paket, lite grann som julafton, när man får paket och är lika nyfiken på innehållet som barnen är!

 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

28 februari 2008 08:00

Di fick in allt om byten i det inlägget : )
Dina muddar är så läckra och jag önskar nästan att jag var en liten flicka igen och fick leka med de kläderna.
Vi hörs och hörs

http://brittirene.blogspot.com

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

28 februari 2008 17:35

Jeg skal sende min pakke garn og te i morgen. Gleder meg til å gå og lete ut noe spennende til henne - spennende selv å vente pakke også.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

1 mars 2008 09:17

Tack för alla dina fina ord hos mig. Du stickar så fint, nuddarna är så vackra/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se