Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Söndag igen!

Av Marie - 24 februari 2008 14:18

Så var det söndag eftermiddag igen och snart ny arbetsvecka. Har inte jobbat mer än en dag i veckan som gick, vart sjuk och kroknade i måndags kväll med feber osv. Sov bort tisdag och onsdag och först i fredags vart jag uppe och lyckades hålla mig alert så jag kunde besiktiga om bilen. Så nu får jag köra ett år igen.


Innan jag kroknade och efter att jag har börjat vakna till liv igen men inte orkat så mycket, har jag i alla fall ägnat åt bl a stickning. Ganska skönt när man är sjuk och inte orkar så mycket, att kunna ta till stickningen då. Har blivit en del när jag under torsdag och fredag inte gjorde så mycket annat än stickade och vilade. Liksom förra helgen när man som vanligt satt i idrottshallar och tittade på innebandy.


Bilderna följer här:


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se