Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

Veckorna går

Av Marie - 20 februari 2008 09:05

Veckorna går allt fortare tycker jag! Nu har 3 av mina barn sportlov och ett har nästa vecka (blir så när man bor intill en länsgräns och äldsta går i gymnasiet på andra sidan länsgränsen). Och själv blev jag sjuk lagom när man skulle kunna ta det lite lugnare i en vecka. Visst, jag skulle jobba hela veckan, men det blir mycket lugnare när man slipper väcka barn på morgonen innan man själv ska iväg, samt på jobbet är det ju inte så många ätande (är ju mattant på en skola). 


Jobbade i måndags och kände på eftermiddagen att huvudvärken var på gång. Däckade med migränliknande huvudvärk och feber när jag väl kom hem. Självklart hade vi extrabarn här och gubben jobbade natt, men det ordnade sig ändå, vi har ju inga "bebisar" så barnen fixade själva middag och igår så åkte tjejerna med sin kompis hem till henne och kommer troligen hem idag. Med andra ord har jag fått ta det lugnt. Märks direkt när 2 barn är borta.


Men lite har jag stickat under förra veckan och idag har jag återfått lite krafter så jag kommer nog att orka sticka lite idag. Har fotat upp 3 dressar jag har gjort till Bratz, bilder medföljer. 2 par vantar är även klara men de bilderna kommer senare, är inte fotade än. 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

22 februari 2008 06:13

God morgon!

Vad så fint, min dotter Julia ääälllssskkkaaaarrr Bratz och jag kan inte eller vill inte sticka barbiekläder.

Vet hur det är med denna huvudvärk har inte haft det så bra under natten du kan läsa hos mig om du vill orkar inte skriva om det igen *Ler*

Hoppas att du mår bättre inför helgen och ha en skön helg/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

23 februari 2008 08:20

Hej stickvännen. du har nått att hämta på min blogg/Ha det så bra

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Soili

Soili

24 februari 2008 10:15

Tjusiga Bratz-brudar.*ler*
Måste kolla om släktens flickor äger Bratz dockor.Fast man kan väl sticka sådana ändå.Alltid dyker det upp någon liten flicka som vill ha,

http://soanpysslar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se