Direktlänk till inlägg 10 februari 2008

Nya vantar IGEN!

Av Marie - 10 februari 2008 16:26

Så då har ytterligare en vecka försvunnit i rask takt. Massor av jobb, stickning, och allt annat som hör till  hem och familj. Inte konstigt egentligen att jag har haft en släng av huvudvärk och nackont nu i helgen. Säkert för att man har tagit i lite extra på jobbet med många sjuka osv. Tur att man då kan trösta sig lite på kvällen med en stickning. Igår stickade jag mer än jag gjort på länge, kände mig lat, men orkade inte så mycket mer än just sticka.


Bilder på vantarna som redan har nya ägare :))) 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

11 februari 2008 11:15

De rosa med fluff längst upp var helt underbara, så läckra. Men det du gör är läckert, punkt slut.
Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Dockmamman

Dockmamman

15 februari 2008 22:34

helt otroliga vantar det är helcoola. jag länkar till dig om jag får/Kram Dockmamman

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se