Direktlänk till inlägg 3 februari 2008

Februarisockan klar!

Av Marie - 3 februari 2008 17:08

Är klar med sockorna, blev faktiskt klar redan i början av veckan men inte hunnit fota dem förrän nu!

Valde ett rött garn jag hade, är till 99% säker på att det är helt i akryl men när jag stickade så kändes det nästan som att det KAN ev vara lite ull i dem. Har en massa garn hemma som jag har bestämt mig för att de ska jag i första hand använda upp och många av dem har tyvärr inte banderollen kvar.

De passar i alla fall en dam med stl 38-39 i fotstorlek


 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

3 februari 2008 17:12

Har stickorna brunnit och behöver du nya?
Så läcker färg, rött, och mönstret blev så bra!
Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Hanna

Hanna

5 februari 2008 09:38

Det var precis det jag skulle skriva - dina stickor måste ha brunnit upp.
Snygg färg. Jag har bara kommit till hälen på första.

http://hannasdailywalks.blogspot.com

 
Akhila

Akhila

5 februari 2008 20:35

Underbar farg till fina sockor.
Akhila

http://www.akhilashandblog.typepad.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se