Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

God morgon!

Av Marie - 27 januari 2008 08:06

Ny dag och det är hugget som stucket om vädret blir klart eller inte. Moln över orten och klart runt om. Så vackert när molnen är färgade i rosa/rött/orange i horisonten.


Tid att vara ute så mycket hinner jag i alla fall inte. Först fotbollsträning för tvillingarna jag har, sedan i eftermiddag innebandymatch för ena tvillingtjejen, den andra spelar inte innebandy. Däremot ville hon hinna åka och köpa byxor mellan aktiviteterna,,, Bara 3,5 mil enkel resa till närmaste större ort,,, Får se om jag stressar iväg däremellan. Men kan nog lika gärna åka, för känner jag mig rätt så blir det i alla fall inte mycket gjort hemma om vi inte åker. Skulle behöva göra hur mycket som helst åt städning, tvätt osv, allt som tillhör ett hem. Men jobbet springer ju tyvärr inte ifrån en.


3 par vantar har blivit klara under veckan, har använt mig av samma grunmönster men ändrat liten vilket inte direkt syns på bilderna. Men min tanke var att bli av med lite restgarner och det har jag ju blivit nu, även om det inte syns i min låda för garnresterna. Fast det är nog tur ändå att man har så mycket garn hemma, för tänk om man inte hade något garn alls!


Här kommer bilderna! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se