Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

Här kommer bilderna på veckans vantar

Av Marie - 20 januari 2008 11:25

Hade för bråttom i förra inlägget så bilderna får ett eget inlägg! 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

20 januari 2008 12:25

Vilka jättesnygga vantar du stickat. Låter kul med vant- och pulsvärmestickningsklubb (himmel vilket långt ord det blev. Jag har aldrig stickat vantar, däremot virkat ett par i ullgarn som jag höll på att ta livet av min vänstra hand...det var jobbigt att virka men de är nu mina favoritvantar. Kommer inte ihåg om jag har bild på dem i bloggen min. Vi har sol så jag borde gå ut på en promenad men oj vad svårt det är att komma iväg.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Soili

Soili

24 januari 2008 09:08

Va mycket fint du har gjort,snabb är du också.Jag för står dej fullständigt när du säger att du har"snöat in"på vantar.Jag har gjort det på mössor.

http://soili37.spaces.live.com/default.aspx?_c02_o

 
Britt-Marie

Britt-Marie

25 januari 2008 10:57

Underbara Marie du har en energi utan dess like, barn, jobb och stickning och så snygga stickningarn dessutom.
Kram

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se