Direktlänk till inlägg 13 januari 2008

Lite blandat

Av Marie - 13 januari 2008 15:43

Så vart ytterligare en helg avklarad.  Skola och jobb är igång på allvar igen, liksom aktiviteter för barnen. Igår innebandymatch, idag träning. Först fotboll och sedan innebandy, samt att en till ska iväg på sin fotboll senare ikväll......... Tur att man har stickningen att ta till! Har gjort några torgvantar till i veckan som varit och på stickorna just nu är tumvantar.


Häromdagen gjorde jag lite fynd också. Vart in på "Kupan". Där hittade jag en hemstickad tröja i barnstorlek till halva priset (fick betala 25:- för den). Tänkte direkt "det garnet vill jag göra vantar av". Så jag köpte tröjan enbart för garnets skull. Upprepat och klart är det. Vägde garnet jag fick 500 gram ljusare blå samt 30 gram lite mörkare (det mörkare hade varit halskant).


Vid kassan hade de en korg med restgarner i alla möjliga färger och kvaliteter. "Varsågod och ta" stod det på en skylt. Gissa om det då började klia i mina fingrar. Slutade med att jag tog alltihop. Och för att slippa skämmas så fick "tanten" 40:- för garn och tröja, det var det jag hade löst i plånboken (dilemmat när man oftast handlar på kortet, ofta inga kontanter i plånboken,,,). Men hon vart glad för det lilla extra jag betalade. Restgarnerna vägde närmare 500 gr de också så jag vart så nöjd. Kommer alltid till användning någon gång.


Och här kommer bildbevisen på veckans garn och vantar: 
ANNONS
 
Ingen bild

Elvira

13 januari 2008 23:19

Hej igen !

Härligt att vara så kreativ som du är. Det är inte jag. Jag tittar och tar gärna på arbveten och garner, men kan inte själv tillverka nånting. Kanske brodera men då ska det vara färdigfärjad väv.

Jag kanske ska försöäka mej på att sticka nåt.

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

14 januari 2008 18:44

Du strikker vanter(jeg sier votter), mens jeg holder meg til sokker:)Har bestilt meg garn til en strikket poncho - har bilde fra mønsteret inne på bloggen min. Jeg tror den blir fin. Garnet kommer til helgen om nesten to uker, så jeg får avslutte de prosjekter jeg holder på med innen da.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se