Direktlänk till inlägg 6 januari 2008

Fler vantar

Av Marie - 6 januari 2008 18:08

Som ni kanske redan har märkt ni som tittar in här (jättekul med besök förresten!), är att jag är "insnöad" på vantar! Stickar mest vantar i parti och minut, varvat med en och annan socka, halsduk eller dockkläder. Sockor lär det ju bli några i år i alla fall, får se om min ambition håller med att sticka ALLA sockor, liksom alla pulsvärmare som kommer via stickameras klubbar.


Sedan mina sockor blev klara så har jag stickat lite vantar. Tumvantarna vart klara innan Monkey-sockorna, men inte fotograferade. Torgvantarna har jag gjort efter, håller på med ett par till :) Allihop stickade i akryl, har ju som så många andra ett garnlager att ta av, försöker så gott jag kan minska på det, men av någon konstig anledning känns det som om lagret ÖKAR istället för att MINSKA trots att jag stickar på löpande band. Kan någon förklara det för mig? Lite försiktigt sådär, för jag har mina misstankar om vad det kan bero på,,, För inte kan det vara så att garner trivs bättre hemma hos oss garnälskare, istället för i garnaffärens?


Nu kommer bilderna på vantarna: 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

6 januari 2008 21:25

Dina torgvantar och vantar är så härliga, du får verkligen till mönstrena. Och en jättekram från mig!

http://brittmariel.blogg.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

8 januari 2008 17:36

Garn trives helt klart best hos garnelskere! Utrolig hva man plutselig kan finne i skap og diverse poser her og der..Jeg skal strikke ferdig mine halvferdige prosjekter nå..tror jeg. Det burde vært mye mer lystbetont å bruke opp garn man alt har liggende...

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

10 januari 2008 18:51

Hej Marie,

Hittade hit ;-) Vad flitig du har varit, både i bloggandet och stickandet. Själv ska jag titta på hockey på tv och sticka på sockor. Håller på med new years socks från http://sockamania.blogspot.com/

Ha det!

http://hannasdailywalks.blogspot.com

 
Ingen bild

Elvira

11 januari 2008 17:46

Hej - en ny blogg med massor av stickning! Härligt! Kommer att titta in här då och då för att njuta av allt fint!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se