Direktlänk till inlägg 2 januari 2008

Monkey klar!

Av Marie - 2 januari 2008 19:25

Helt otroligt,  redan klar med dessa sockor! Tyckte att detta mönster var så kul att sticka att jag hade svårt att lägga i från mig dem! Men jag måste ju erkänna att jag har varit ledig i några dagar nu över jul och nyår, vilket har bidragit till att jag har kunnat sticka betydligt mer än vad jag hinner i vanliga fall,,,,,, Men man får vara glad för det lilla och hoppas att man har flyt med resten av sockorna vi ska sticka under året.


Och av bara farten så anmälde jag mig även till pulsklubben! Hade det i huvudet att det kunde vara kul att sticka även pulsvärmare/torgvantar/vantar ihop, och ungefär som tankeöverföring så fanns det en sådan klubb på sticka mera! Kul tycker jag.


Avslutar dagens inlägg med bilder på sockorna (de är klara men jag har bara fotat den ena). De är stickade i något ullgarn som jag inte kan namnet på, köpte det för ca 3 år sedan. En kon med MASSOR av garn på, verkar aldrig ta slut,,,, Men namnet kan jag inte. Hoppas att ni ser vad fotona föreställer, är ingen proffsfotograf :))) 
ANNONS
 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

3 januari 2008 16:45

Visst var dom roliga att sticka , de gick som en dans. Sockorna blir ju mycket finare i enfärgat garn, tyvärr har mitt garn ätit upp mönstret, om du förstår vad jag menar.

http://evaihalmstad.blogspot.com

 
Boel

Boel

3 januari 2008 17:00

Dina monkeysockar blev jättefina! Härlig färg! Det är nog bättre att göra dem i enfärgat än som jag i melerat garn.

http://www.saltflingan.wordpress.com

 
Pia

Pia

4 januari 2008 15:02

Jättefina, härlig varm färg!

http://snigelmamman.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

13 januari 2008 19:03

Så läckra de blev, nu väntar jag bara på att få se nästa sockor i engelska mönster : )
Kram

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se