Direktlänk till inlägg 1 januari 2008

God fortsättning

Av Marie - 1 januari 2008 10:18

Hoppas att alla hade en bra nyårskväll. Här hemma var det lugnt. 2 av barnen var borta och ett annat hade kompis här istället. Vi hade en lugnt och mysig kväll och jag satt mest och stickade på sockorna i stickameras sockklubb. Ena sockan är klar och andra har jag precis påbörjat hälen på. Det är väl detta som kallas semester! Har bara gjort det absolut nödvändigaste och sedan kopplat av med stickning i övrigt. Länge sedan jag kunde ta det så är lugnt. I morgon är det åter till allvaret. Börjar jobba så smått igen då. Är egentligen ledig några dagar till (har jullov precis som alla skolbarn, första ordinarie arbetsdag den 7/1). Men eftersom fritids är öppet och även andra kokerska har ledigt så lovade jag gå in och jobba, annars hade de fått sätta in vikarie. Och jag kommer att jobba ca 3 timmar om dagen, dvs fixa lunch, servera samt diska upp efteråt. Frukost fixar de alltid själva och mellis får de allt ordna med också nu, fler barn är det inte här dessa 3 dagar. Ska även fixa med beställningar så att vi får hem varor till på måndag morgon.


Bilder har jag inga att lägga in just nu. Sockorna kommer det bild på när de är klara.


En riktig god fortsättning på 2008!

 
ANNONS
 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

1 januari 2008 18:36

Jeg strikker også sokker for tiden, og det er den beste avslapningen man kan ha:-)
Er ferdig med en og en halv sokk, men vil ikke ta så lang tid før siste halve er ferdig heller, tror jeg.Gleder meg til bilde.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se