Direktlänk till inlägg 26 december 2007

God fortsättning!

Av Marie - 26 december 2007 07:23

Hoppas att julen hittills har varit bra! Här har det varit lugnt, så lugnt det nu kan bli när man är stor familj :) Men det blir lugnare och lugnare ju äldre barnen blir, så skönt att hinna koppla av en del också, även som husmor!

Igår var det "slött, slappt och ledigt" hela dagen. Barnen hade kompisar här, det tittades på film mm. Och själv satt jag mest i soffan och stickade och tittade på film jag också (känns så i alla fall, även om jag i alla fall lagade mat och diskade). I dag ska jag och 2 av mina tjejer till stan och kolla runt lite. Samt ev fika hos en väninna och hennes lille sladdis.


En liten bildkavalkad på vad jag har åstadkommit på några dagar. 5 par torgvantar (4 par i akryl, 1 par i ull), 1 par pulsvärmare i akryl, samt 1 bild på några småsaker som jag inte vet än vad jag ska ha till, var bara tvungen att testa att sticka hjärtan, rosett, "blomma" samt lilla "påsen" i Johannas stickkalender.


Ha en bra dag!

 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

27 december 2007 18:52

Skönt att se att du överlevt julen.
Hur kan du bara vara så produktiv? och dessutom så snyggt. Du är verkligen duktig på att experimentera med färger och mönster : )

http://brittmariel.blogg.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

31 december 2007 17:14

GOTT NYTT GALET GARNÅR!
Kram och vi hörs

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se