Direktlänk till inlägg 16 december 2007

På stickorna mm

Av Marie - 16 december 2007 10:32

God förmiddag!


Har inte gjort många knop ännu idag,,,, Har suttit med en kopp kaffe och stickning och tittat lite på Nyhetsmorgon söndag på TV4. Skönt att ibland få vakna till liv lite långsamt utan stress. Ska ta tag i lite städning samt tvättstuga idag. Tvätten är tvättad men ska liksom vikas och in i garderober också.... Det är alltid gubben min som sorterar och tvättar men jag har föreslagit ett byte. Att jag tvättar och han gör efterarbetet. Men han gick ju inte på det förslaget (det är ju inte han som tvättar det gör ju maskinen...) Men jag ska väl inte klaga, han har inte förstört fler kläder än vad jag har gjort  så,,,, Jag får väl snällt vika tvätten sedan...


2 nya bilder kommer också. Dels på ett par klara vantar dels en bild på mina pågående projekt. 2 par torgvantar håller jag på med. Ett par i ull med mörkgröna ränder och mönster som jag har fått av Britt-Marie. De vita är i akryl med randning i en blå färg som nästan går åt det lila hållet. Var bara tvungen att testa denna vågiga rand, en av mina barns kompisar hade ett par köpta vantar som delvis innehöll denna randning, så jag var bara tvungen att testa om jag lyckades räkna rätt osv när jag har granskat vantarna :))) 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

16 december 2007 13:25

himmel så mycket fint du har gjort !!!!!

och jättekul att du också har börjat blogga !!

kram från mina1 / Åsa

http://alltid-stickning.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

17 december 2007 16:18

Människa när hinner du allt?
Jobba, barn och sticka, du är verkligen en duktig supermänniska.
Kram och tack för senast!

http://brittmariel.blogg.se

 
Ingen bild

Marie

18 december 2007 16:39

Tack för de orden! Stickning är ju min lilla terapi i tillvaron och sakerna jag gör är oftast snabbstickade :)

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

18 december 2007 16:59

Nå har jeg bestilt meg strikkegarn, du finner garnet jeg har bestilt inne på bloggen min. Oppdaterte med strikking og flere bilder i dag. Har litt lyst til å begynne å strikke litt i julen, når jeg skal sitte sammen med andre. Nytter ikke telle korrsting og være sosial samtidig.

http://sissi.mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se