Direktlänk till inlägg 9 december 2007

Helt slut!

Av Marie - 9 december 2007 18:38

Så har man gjort av med pengar igen! Har varit och shoppat loss en del idag tillsammans med en väninna. De flesta julklapparna är klara nu, tack och lov, en sak på listan fick jag inte tag på, det retar mig lite, skulle köpa benvärmare till ena dottern och de var slut i varenda affär vi besökte.

 Vi hann besöka en massa affärer och avslutade med IKEA. Kunde handlat hur mycket som helst där, var tvungen att hålla hårt i plånboken annars hade vi blivit utan mat resten av månaden :)))))) Men jag köpte bl a ett gäng julgranskulor. Inte för att jag behöver fler, utan för att jag tyckte de var fina (inte bara runda utan det var bl a hjärtan mm). Väninnan köpte också. 19:- för en burk. Fotar när jag hinner och orkar sedan.


Ha en skön söndagskväll!

 
ANNONS
 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

10 december 2007 14:04

Hej vad mycket fina saker du gjort, skoj och titta in till dej kommer tillbaks lite senare.
Du jag var på Ikea i Helsingborg i fredags, handlade knappt nått, allt var slut , lite tråkigt man åker ju dit för att handla.
Ha de gott, Eva.

http://evaihalmstad.blogspot.com

 
Britt-Marie

Britt-Marie

11 december 2007 19:12

Jag förstår att du är slut efter en sådan runda. Men visst är det kul att handla det kan man inte komma ifrån bara jag slipper klädaffärer.

Kram på dig och försök hinna andas också.

http://brittmariel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se